Раджуа Ал-Хюсеин – първи снимки на бременната съпруга на престолонаследника на Йордания

Точно преди година – на 1 юни 2023-а, първородният син на крал Абдула Втори и кралица Рания се ожени за Раджуа ал Саиф. През април тази година йорданският принц Хюсеин и съпругата му съобщиха, че очакват първото си дете.
А сега 30-годишната Раджуа, която вече е приела името на съпруга си ал Хюсеин, показа и първи снимки от бременността си. Тя отново беше избрала червения цвят – подобно на снимката с новината за очакваното бебе – за роклята си.
Принцеса Раджуа позира с дълга рокля на Alice and Olivia, комбинирана със златни бижута, за да демонстрира, че изглежда чудесно и като бъдеща майка. Двамата с принц Хюсеин, който на 28 юни също ще навърши 30 години, за момента не са обявили пола на бебето си.
През май Раджуа беше забелязана на пазар за бебешки продукти в популярния магазин Peak A Boo в Аман. Собствениците на бебешкия бутик не пропуснаха да се похвалят в социалните медии с избора на съпругата на престолонаследника на Йордания.
“Желаем й спокойна и радостна бременност, докато се подготвя да посрещне новото попълнение в кралското семейство. Поздравления, принцеса Раджуа”, пишат Peak A Boo в официалния си профил в Instagram, цитирани от Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Теодора Духовникова остане само по шал

Преди няколко дни попаднахме на няколко снимки в социалните мрежи, които бързо приковаха вниманието ни – Теодора Духовникова в една изящна и същевременно провокативна фотосесия, в която в различни шалове (и нищо друго) актрисата излъчва едновременно класа, секспалил и много елегантност.  “Много харесвам картините на Греди Асса. Преди известно време […]

Subscribe US Now