Кое момиче не е влюбено в “Ергенът” и кое ще успее да го изнерви до краен предел

До финала на най-романтичното телевизионно риалити остават само две седмици. Но докато чакаме да разберем кое момиче ще спечели сърцето на Евгени Генчев на 18 май ни очакват още много емоционални моменти.
Тази вечер, 3 май, предстои поредната групова среща, която ще мине под надслов “Клуб на разбитите сърца”. Победителката от предизвикателството я очаква индивидуално приключение с пианиста, което ще ги отведе из идилични кътчета в Бодрум.
Вечерният коктейл ще бъде особено интригуващ, защото ще бъде по нови правила. Те обаче няма да са по вкуса нито на претендентките, нито на самия Евгени. Това ще доведе до наказания от страна на Наум.
Агресивност от страна на една от дамите пък ще накара ергенът да преосмисли очакванията си към нея и да вземе решение.
В четвъртък вечер, 4 май, градусите на напрежението се покачват в ново групово предизвикателството. То обаче ще успее да опъне нервите както на пианиста, така и на момичета. И ще доведе до открит словесен сблъсък, както и неочаквано признание.
“Ергенът” е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Когато преди три седмици Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви обявиха, че са сгодени, последваха много критики. Хората масово смятат, че не е редно да се подготвяш за семейство, когато си на 19 и на 20 години. Не така обаче смята Джон Бон Джоуви – бащата на Джейк. “Не знам […]

Subscribe US Now