Как Емили Ратайковски ядоса баскетболен отбор

Емили Ратайковски обича да провокира по всякакъв начин, като любимият ѝ е по бански, разбира се. Но освен това моделът обича да посещава мачове от NBA в Ню Йорк и Лос Анджелис.
Послено Ратайковски привлече вниманието, когато бе на мач на Ню Йорк Никс в Madison Square Garden срещу Маями Хийт.
Тогава тя бе в компанията на Ирина Шейк, но двете напуснаха залата доста преди края на мача, когато Никс губеха с цели 21 точки. В крайна сметка, отборът от Ню Йорк успя да направи невъзможното и не само навакса разликата, но и спечели мача.
Действията на Емили Ратайковски обаче са ядосали управата на Madison Square Garden. Ето защо тя вече няма да получава безплатни билети за най-хубавите места – тези непосредствено до игрището. Ако иска, разбира се, Ратайковски може да си закупи билети, но като всички останали фенове и няма да се ползва с привилегии.
Въпросните места са не само изключително скъпи, но и много трудно човек може да намери свободен билет за тях. Според Marca, моделът не е знаела, че е направила нещо лошо и е оправдала ранното си тръгване с детето си.
Въпреки това има източници, които твърдят, че Емили Ртайковски и Ирина Шейк не са изглеждали така сякаш бързат да си тръгнат, като дори са се спрели да си направят няколко селфита.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са най-популярните звезди в IMDb през 2023 г.

Годината почти измина и отново неусетно се оказахме изправени пред последните няколко дни от нея. Точното време, в което да хвърлим един поглед над това кои са били най-популярните звезди в IMDb през 2023 г. В година, в която киното определено успя да се позавърне към обичайните си обороти след […]

Subscribe US Now