Голите празненства на Хайди Клум и Том Каулиц

Знаем добре, че към момента няма човек, който да обича Хелоуин повече от Хайди Клум, защото всяка година моделът хвърля много средства и усилия, за да ни изненадва с най-различни и екстравагантни костюми.
Но знаем също така отлично, че Клум обича да показва колко много обича съпруга си Том Каулиц.От профила на модела в Instagram разбираме и как двамата са отбелязали годишна от сватбата си.
Хайди Клум сподели няколко снимки, от които виждаме, че е имало две торти по случая, като на едната виждаме и надпис “4 години”, който е посветен именно на четвъртата годишнина от сватбата на двамата.
На друга снимка виждаме и пищната украса по случая, която се изразява в десетки балони с хелий във формата на сърца. На последната снимка пък се виждат отново балоните, но този път в кадър влизат и Хайди Клум, и Том Каулиц голи до кръста. Е, любовта определено е витаела във въздуха, а в описанието моделът пише: “Любвота на живота ми”.
49-годишният модел и 33 годишният музикант сключиха брак на тайна церемония през февруари 2019 г. През лятото на същата година обаче вдигнаха и доста голяма и пищна сватба в Капри, Италия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Риалите форматите се борят за рейтинг, ето кой е първенецът СНИМКИ

Битката за зрители навлезе в най-ожесточената си фаза със старта на лъскавите шоу формати, за които националните телевизии пръснаха десетки милиони. Вечерните риалита са ключови за рейтинга, тъй като удрят директно и върху сутрешните блокове. И това личи ясно. А „Нова телевизия“ и bTV са в яростен бой буквално за […]

Subscribe US Now