Бианка е обсебена от Кание – какво мислят родителите й за връзката им

В последните месеци Кание Уест и Бианка Ченсори са една от най-коментираните светски двойки. Но не защото всички са впечатлени колко влюбени и щастливи са двамата, а по малко по-различни причини.
Рапърът успя да превърне за кратко време новата си съпруга в копие на бившата си Ким Кардашиян. А след това започна да я показва на всички в оскъдно облекло и неприлични пози, което мнозина приемат за истинско унижение. И то не спира. Както ние не спираме да се чудим дали Бианка го прави доброволно или за да задоволи фантазиите на Йе.
Със сигурност същите въпроси си задават и нейните родители – Александра и Лео. Според информация в Daily Mail, те са силно притеснени за дъщеря си и смятат, че Кание я контролира изцяло, особено след последните й снимки, на които е чисто гола и наметната само с прозрачен дъждобран.
Тази нейна поява може да се определи не само като пошла, но и в пълен разрез със законите в Калифорния, които не позволяват подобна разголеност на публични места. А семейството и приятелите на Бианка Ченсори не крият, че вече дори им е трудно да я разпознават – тя просто не прилича на себе си и няма нищо общо с предишната личност, която е била. И са убедени, че не би излязла в подобен вид, освен ако някой не я накара да го направи.
На тях не им харесва и това, че тя дава лош пример на всички с поведението и облеклото си. Но изглежда няма какво да направят на този етап, защото Кание тотално е завладял живота й. А положението става все по-зле и не знаем какво още можем да очакваме от ексцентричната двойка.
Наскоро се заговори и че Уест си позволява да издава много повече заповеди на съпругата си, освен тези, свързани с това какво да облича. Като например я кара да яде конкретни храни или й забранява да говори с дни. Които за някои си е чисто робство.
Още веднага, след като стана ясно, че Кание и Бианка Ченсори са сключили брак едва месец след развода му с Ким Кардашиян, нейните родители обявиха публично, че не одобряват тази връзка и смятат, че дъщеря им ще се превърне в изкупителна жертва. Е, година и повече по-късно притесненията им продължават да се потвърждават.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лопес е по-откровена от всякога - за раздялата с Бен Афлек и края на кариерата си

Цели 22 години след издаването на третия си студиен албум – This Is Me… Then, посветен на първия си романс с Бен Афлек от началото на 2000-те, Дженифър Лопес се завръща с продължението This Is Me… Now. Новият и девети в кариерата албум на певицата излиза само след два дни […]

Subscribe US Now