Гал Гадот по бански

Гал Гадот си е същинска Жена чудо (не само в преносен, но и в буквален смисъл), защото въпреки че е родиала цели три деца ( последното преди две години) изглежда в страхотна форма. Още по-страхотно е, когато имаме възможност я видим по бански край басейн. В поредица от снимки в профила си в Instgram актрисата впечатлява феновете си именно с това – с естествена красота и сексапил.
Гадот успява да хване от жарките августовски лъчи в цял спортен бански в черен цвят, който обаче не може да скрие релефния ѝ корем. Стегнат корем, който буди у нас лека доза завист. Но благородна, разбира се.
И не само ние се наслаждаваме на снимките, защото публикацията ѝ има над 1 милион харесвания, като почитателите ѝ веднага оцениха натуралната ѝ визия като “невероятна” и “съвършена” в хиляди коментари.

Ако се върнем още по-назад в профила ѝ, ще разберем обаче, че тази секси форма не се постига с излежаване на дивана, а с тренировки. Гал Гадот обича да емонстрира нагледно, че за Жената чудо не е никакъв проблем да направи стойка на ръце. Да се надяваме, че скоро ще я гледаме и в трети филм, в който отново ще се превъплъти в Даяна Принс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко секси е Ева Лонгория

Ева Лонгория винаги е била от най-сексапилните актриси в Холивуд и очевидно още дълго време ще остане сред тях. Потвърждават го новите снимки от лятната й ваканция, на която тя демонстрира отново апетитните си форми. 48-годишната звезда от “Отчаяни съпруги” продължава дългата си лятна почивка в луксозна вила в курорта […]

Subscribe US Now