Когато SKIMS остави по бельо някои от най-секси баскетболистките

Ким Кардашиян е доказала, че има безотказен бизнес нюх, а брандът ѝ за бельо – SKIMS, е точното доказателство за това твърдение.
За SKIMS са се снимали не само много модели, които рекламират продуктите на Кардашиян, но и много известни личности, сред които Кейт Мос, Алесандра Амброзио и Лана дел Рей.
Ким Кардашиян обаче съблича не само известни личности по бельо, но и спортисти. Няколко от последните постове на SKIMS в Instagram ни показват, че някои баскетболистки от WNBA са решили да покажат колко са секси.
Точно за началото на сезона в WNBA SKIMS пусна нова рекламна кампания с едни от най-известните и секси баскетболистки в лигата.
Пред обектива по секси бельо са застанали Кандис Паркър, Камерън Бринк, Дижонай Карингтън, Келси Плъм и Скилар Дигинс-Смит, пише Women’s Health.
И петте баскетболистки са облечени в бельо на SKIMS от колекцията Fits Everybody. Освен с WNBA, брандът на Ким Кардашиян си партнира с NBA и националният отбор по баскетбол на САЩ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Два месеца след хоспитализацията - какво се случва с Кейт Бекинсейл

В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е била хоспитализирана. Тогава тя качваше публикации в социалните си мрежи от болницата, но така и не сподели какво е наложило приемането ѝ там. Почти два месеца по-късно обаче разбрахме, че за щастие актрисата вече е добре. Първото официално събитие, на […]

Subscribe US Now