Ваня Щерева лъсна гола под душа, ето какви ги върши в Бодрум СНИМКИ 18+

Трудно е за вярване, но 52-годишната Ваня Щерева предизвика фурор в социалните мрежи с две интимни снимки. И двете са правени в Турция, където в момента се снима втория сезон на “Ергенът”. 

Ваня Щерева е част от екипа на шоуто и вече два месеца живее и работи в Бодрум. А именно от там се появиха две скандални нейни снимки – на едната е гола под душа. 

“Абе тия плочки като баклавички ги гледам от два месеца и бая ме радват, и накрая си викам, я да ги заснема”, е написала Ваня под голия кадър от банята. Точно от два месеца се снима култовото шоу “Ергенът”, което ще стартира в ефир през февруари. 
Втората снимка на Ваня е от плажа, където позира по бански. Нейни последователи от мъжки пол веднага обърнаха внимание на задните й части, което тя щедро показва в мрежата. “Изглеждаш зашеметяващо за годините”, пишат те. 

Остават броени дни до финала на снимките на “Ергенът”, след което целият екип се прибира отново в родината и започват усилена работа по монтажа, за да могат да надминат успешния първи сезон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Райън Гослинг в 24 факта

Днес, 12 ноември, рожден ден празнува канадският актьор Райън Гослинг. Източник: blitz.bg