Какво направиха Никол Кидман и съпругът й

Колкото и старомодно да звучи, винаги сме смятали, че когато си известна личност с влияние върху общественото мнение, трябва да използваш тази “сила” внимателно. Има много знаменитости, които са добър пример за последното.
И Никол Кидман е една от тях.
55-годишната актриса публикува в профила си в Instagram своя снимка с най-новия сертификат, с който се е сдобила – за оказване на първа медицинска помощ. Тя пише, че това са безценни умения, които ти позволяват да реагираш, когато някой е пострадал, а линейката още е на път.
“Със семейството ми се сертифицирахме миналата седмица, защото никога не знаеш кога ще се случи спешен случай и кой ще бъде засегнат”, допълва Кидман.
Публикацията й е получила близо 90 хил. харесвания, а сред коментиралите я са колеги на актрисата като Мишел Пфайфър и Наоми Аки. Много други хора казват, че ще последват примера й и ще запишат курса, който е наличен през сайта на американския Червен кръст.
Кидман и 54-годишният певец Кийт Ърбън са женени от 2006 г. Двамата имат две дъщери, родени съответно през 2008 г. и 2010 г. Явно четиричленното семейство е изкарало заедно курса за първа помощ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пак зарязана! Ето кой би шута на Теди Александрова след раздялата с Емрах СНИМКА

Певицата Теди Александрова е съкрушена, след като преживя нова раздяла. тя все още ближе любовни рани след сагата с Емрах Стораро, а сега я сполетя и това.  Още един мъж се отрече от нея и реши да продължи живота си сам.  Теди Александрова разката фамилия Стораро! Похвали се с нов […]

Subscribe US Now