Защо Хали Бери е ядосана на Дрейк

Дрейк е известен най-вече с две неща. Първото е, че почти всяко парче, което пусне, се превръща в хит, а и албумите му се продават като топъл хляб. Второто е, че в повечето случаи отборът, на който залага, губи.
Но понякога рапърът се забърква и в разправии с други популярни личности. Последната се оказа доста неочаквана – Хали Бери. Дрейк реши да промотира новото си парче със SZA – “Slime You Out”, със снимка снимка на актрисата от  Nickelodeon Kids’ Choice Awards през 2012, в на която е залята със зелена течност.
Интересно и креативно решение, но се оказва, че то не се е харесало на Хали Бери. В профила си в Instagram актрисата публикува пост, който гласи, че понякога човек трябва да се държи като по-големия, дори когато е жена.
В коментарите под поста става ясно, че Бери има проблем с използваната от Дрейк снимка. Тя отговаря на нейн последовател защо точно е ядосана на рапъра. 
Хали Бери пояснява, че Дрейк я е попитал дали може да използва въпросната снимка, за да промотира с нея албума си. Тя обаче е отказала, но това не е спряло канадския рапър все пак да изпълни това, което е замислил. Именно това е разочаровало актрисата, пише People.
Тя допълва, че му се е възхищавала, но постъпката му не е достойна, защото въпреки че му е отказала да използва снимката, той го е направил. Хали Бери разяснява, че в случая става дума за спазването на принципи и достойнство. Към момента Дрейк все още не е отговорил на обвиненията на актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Алекса и Елица влизат в разкрепостено сръбско шоу и... СНИМКИ

На Елица и Алекса явно им харесва да участват в риалити формати и има защо. След победата си в “Игри на волята” миналата година Алекса не само, че сбъдна мечтата на любимата си да вдигнат приказна сватба, но и създаде заедно с нея мечтан дом. Този път обаче, двамата няма […]

Subscribe US Now