Плашещото преживяване, което Рейчъл Зеглър няма да забрави

В момента Рейчъл Зеглър е една от изгряващите звезди в Холивуд благодарение на участието си в “Уестсайдска история” на Стивън Спилбърг.
Бъдещето пред нея е светло, а следващите продукции, в които трябва да я видим, не са никак малки. Сред тях са “Шазам! Яростта на боговете”, Disney’s Snow White, където ще я видим в ролята на Снежанка, и The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.
Всичко това, а е едва на 21 години. Зеглър обаче осъзнава, че с известността идват и големите отговорности. Като например, че трябва да бъде модел за подражание и да дава добър пример. Ето защо е решила да сподели на сторита в Instagram едно лично и плашещо преживяване.
Актрисата пише, че преди около две години е напипала бучка на едната си гърда и е преминала през най-страшната седмица от живота си. Заради разгара на пандемията е било трудно да се добере до час за лекар, но все пак е успяла.
И след направен ултразвук и биопсия се е установило, че образованието е доброкачествено. Рейчъл Зеглър казва, че белегът от биопсията ѝ служи като напомняне, че трябва редовно да преглежда гърдите си за подобни образувания. И това не е първият път, в който актрисата обръща внимание на здравето си.
През 2018 г., преди да стане световно известна, Зеглър е признала в Twitter, че страда от тревожност и депресия, което я е карало да се чувства откъсната от реалността, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На седмото небе: Катето Евро ще става баба СНИМКА

Актрисата Катето Евро е на седмото небе. тя обяви блага вест пред последователите си в социалните мрежи и не успя да скрие колко развълнувана е от случващото се в семейството й.  Съвсем скоро в дома й в Кокаляне ще припкат малки бебета, а честитките отсега валят от нейни приятели.    […]

Subscribe US Now