Станаха ясни финалистите в “Гласът на България” ВИДЕО

Вече са ясни и петимата финалисти в тазгодишния сезон на “Гласът на България”. Една от тях е Соня Михайлова, чийто невероятен глас и изпълнение на песента “Едерлези” нямаше как да не омагьосат публика и треньори.

Първите концерти на живо в “Гласът на България” определиха кои изпълнители отиват на финала. Това са: Жаклин Таракчи от отбор Дара, Калоян Николов от отбор Любо, Соня Михайлова от отбор Галена, Виктор Стамболов от отбор Любо, Александър Петров от отбор Галена и Десислава Латинова от отбор Лечев. 
Най-голямата фенка на Глория атакува “Гласът на България”
Вълнуващ и особено бляскав, полуфиналът започна ударно с общо изпълнение на полуфиналистите в “Гласът на България”, а на сцената в емоционалната вечер звучаха хитовете на едни от най-големите световни звезди.
В крайна сметка обаче, всичко бе в ръцете на зрителите, които гласуваха с до 40 sms-а от един телефонен номер.

Следващата неделя от 20:00 по bTV ще проследим и последната битка за “Гласът на България”, като още отсега финалистите обещават големи изненади на финалната права.
Сирак от Бразилия ще се доказва в “Гласът на България”
иналът на сезон 9 ще предложи шест звездни дуета, специално изпълнение на финалистите на един от най-големите хитове на Майкъл Джексън, любимите песни на техните семейства и още няколко грандиозни финални изпълнения./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изпълнителят, осъден на 13 години затвор

К-поп музиката доста отдавна няма фенове само в Южна Корея, но и по цял свят. Соловите изпълнители не са чак толкова много, като там се залага предимно на групи. Крис Ву бе част от EXO, но през 2014 г. реши да напусне групата, за да преследва самостоятелна кариера в Китай. Но […]

Subscribe US Now