Ето кои са най-горещите известни български MILF-ки СНИМКИ 18+

Pornhub разкри, че тази година българите са били силно впечатлени от аналния секс, но и от секси мамчетата. В родината ни е пълно с такива известни, а и не само, жени, пише каналът Vbox7.

Ето няколко популярни българки, които са определено секси мамчета.
Деяна Йорданова

Профилът на едни големи гърди. Така трябва да се прекръсни Деяна в Instagram, защото там показва предимно огромните си силиконови бомби. Мис Сандански не се притеснява от коментарите и смело показва двете си приятелки.
Христиана Парова

Бившата половинка на Виктор Стоянов определено е едно секси мамче. Фитнес инструкторката е сред най-сексапилните жени у нас. Напоследък блондинката доста се грижи за това да изглежда винаги по възможно най-добрия начин. Сигурни сме, че след „Ергенът“ е получила десетки съобщения с молба да коментира участието на бившето си по-младо гадже, но тя e на тези неща.
Майката на Мартина Юрукова

Мартина Юрукова определено трябва да се учи от майка си, която е секси и без изкуствени подобрения. Е, поне жената не е прекалявала, ако има някакви подобрения.
Галена

Поп-фолк дивата спокойно би била топ звезда в Щатите, ако имаше късмета да се роди там, а не в Смядово. Е, тя надали страда от този факт, защото и тук се развива доста добре. Тя е мамче на две деца и определено изглежда… топ.
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Амбър Хърд няма друг избор

Месеци след като загуби срещу Джони Деп, Амбър Хърд подаде жалба до съда на Вирджиния. Искането й беше за отмяна на решението или за изцяло нов процес по мащабното дело за клевета срещу бившия й съпруг. Оказва се обаче, че актрисата е размислила и далеч не иска да се впуска в още […]