И принц Уилям без брачна халка

Снимките на Кейт Мидълтън, с която тя събираше толкова похвали в последните години, вече никога няма да бъдат гледани по същия начин. Винаги ще витае съмнението, че те могат да са манипулирани и изменени, за да поддържат точно определен имидж.
Разбира се, причина за всичко това стана кадърът от Деня на майката, заснет от принц Уилям, но редактиран от съпругата му. Освен видимите намеси на фотошоп, много хора се запитаха защо принцесата на Уелс е без брачната си халка.
На подобен въпрос от страна на Mirror до двореца Кенсигтън беше отговорено, че снимката е правена в домашни условия. Явно Кейт не носи златната халка и годежния си пръстен с диамант, когато си е вкъщи.
Нямаше как да не започнем да се питаме и защо принц Уилям е без брачната си халка. Всъщност той почти никога не е забелязван с него от доста време. Преди обаче да заподозрем нещо пикантно като изневяра например, получаваме прозаично обяснение.
Принц Уилям не обича да носи бижута от никакъв вид. Всъщност още преди сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г. официална информация от двореца потвърди, че при размяната на брачните обети Уилям няма да получи халка.
Става дума за съвсем личен негов избор да не носи бижута от какъвто и да е вид. “Той никога не е носил никакви. Реши, че няма да променя това и след брака си. Това е негово лично предпочитание,” гласи коментар на двореца пред Mirror.
Решението му всъщност дори не е толкова революционно. Дядото на принц Уилям принц Филип може да е женен за кралица Елизабет Втора повече от 70 години, но никога не е носил брачна халка. Затова пък принц Хари с радост демонстрира своята.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джесика Частейн в 28 факта

Днес, 23 март, рожден ден празнува американската актриса Джесика Частейн.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now