Антония Петрова събра смелост и показа бебето! СНИМКИ

Преди малко повече от месец Антония Петрова стана майка за втори път, но щастливото събитие успя да скрие от всички през деветте месеца на своята бременност. 

Благата вест бе оповестена в деня на раждането на новото попълнение в семейството. А сега бившата Мис България събра смелост и показа на целия свят какво ангелче е излязло от утробата й. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova)

“Здравей Свят, представям ти Ивайло Батинков – син! Роден естествено, по нормален начин, той сам си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022г. и цифрата на Господ 7 за своя съдба!
На тази семейна фотосесия Ив е на 14дни. Благодарим ти, Сине, че ни избра за свое семейство и ни направи горди родители на вече двама сина! Мама Ния, Тати Иво и Батко Бест ще сме винаги заедно, винаги до теб и ще те подкрепяме, защото те обичаме повече от всичко на света и сме семейство Батинкови! Бъди благословен и имай най-прекрасния живот, Сине”, написа Антония под кадрите на втория си наслендик. 
Изглежда, че тя няма да бъде от майките, които слагат емотикони върху лицата на децата си, когато качват техни снимки. Антония иска да покаже на всички своите ангелчета./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кендъл Дженър знае как да изпоти гаджето си

Кендъл Дженър със сигурност кара гаджето ѝ Девин Букър да се изпоти, защото знае как да нажежи страстите с ударна доза секспил. Супермоделът публикува поредица от снимки в Instagram, на които се излежава в изрязан бански до бутилка от нейната текила 818. Публикацията ѝ събра 5.8 милиона харесвания и над […]