Чалга певец се сгромоляса на сцената, хората изпаднаха в ужас ВИДЕО

Млад и хитов изпълнител на “Пайнер” се сгромоляса на сцената пред любопитните погледи на негови почитатели. Неприятната случка е станала по време на негово участие в нощен клуб. 

Появи се скандално клипче от инцидента, на което ясно се вижда как изпълнителят поглежда назад и секунди по-късно пада от сцената, а хората изпадат в ужас от гледката. 
 

@alexx_robov111 #fyp #foryou #fly ♬ I Believe I Can Fly (Radio Edit) – R.Kelly

Става въпрос за певеца Александър Робов, който падна по същия начин от сцената, както и скандалната Мари от “Екс фактор” преди няколко години. 
Изпълнителят на “Зарибен” не е пострадал и дори сам се е пошегува със ситуацията: “Видях едни 100 лв. под бара и се хвърлих да ги взема”. Последователи на певеца също подхождат с шега в коментарите си: “Пожелайте си нещо, пада звезда”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Известна чалга певица потъна в скръб СНИМКА

Голямо нещастие сполетя известна певица от “Пайнер”. С мъка на сърцето съобщи в социалните мрежи, че е загубила баща си.  “Почивай в мир, татко. Светъл да е пътят ти към царството небесно”, пише тя, като сподели и кадър на своя родител.  Опечалената певица е Димана, която изгря на музикалната сцена […]

Subscribe US Now