Защо Ева Лонгория позволява на 4-годишния си син да пие от кафето ѝ

По принцип Ева Лонгория не пропуска възможност да ни демонстрира колко е секси. Но не пропуска да бъде откровена и за нещата от живота. Като например как възпитава своя син Сантяго.
Пред POPSUGAR Лонгория казва, че се опитва да изгради здравословна връзка между Сантяго и храненето като цяло. Затова и тя не определя храните като добри или лоши за ядене. По този начин смята, че насърчава четиригодишния сина си да бъде любопитен. “Той е на възраст, на която яде всичко.”
Лонгория твърди, че когато тя яде нещо, Сантяго започва да я разпитва за храната. “Например той е обсебен от моето сутрешно кафе. Пита ме дали може да опита и аз му казвам: Абсолютно, но може и да не ти хареса.”
Актрисата казва, че така се отключва неговата любознателност, защото първо помирисва чашата с кафе, а след това я докосва, за да се убеди, че е топла. Ева Лонгория дори споделя, че наскоро, по време на барбекю с приятели, Сантяго е успял да разпознае питиетата на всеки един. От маргарита и вино до бира.
Забавата се пренася и в кухнята, където Лонгория и Сантяго обичат да готвят заедно. А бъркотията и черупките от яйца, попаднали в купата, въобще не я тревожат. Актрисата включва сина си и в благотворителни инициативи, за да му покаже как да бъде добър човек.
“Трябва да им покажеш какъв човек искаш да те да бъдат, защото не можеш да говориш на децата за благотворителност и филантропия, но можеш да им я покажеш. Точно това направи майка ми с мен, а аз сега го правя със сина си”, допълва още Лонгория.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роби Уилямс за тестостерона, за "тройките" и за щастливия брачен живот без секс

Освен с успешна кариера и голяма доза ексцентризъм, Роби Уилямс може да се похвали и с идиличен семеен живот. Изпълнителят има стабилна връзка със съпругата си Айда Фийлд, с която е обвързан официално от 2010 г. насам, както и четири деца, плод на любовта им: Теди (10 г.), Чарлтън (8 […]

Subscribe US Now