Шегите между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли нямат край

Наистина няма да ни омръзне да повтаряме колко готина и сладка двойка са Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Двамата не само си отиват, но винаги успяват да ни разсмеят.
Просто защото имат страхотно чувство за хумор и не се двоумят да се шегуват един с друг. Дори тези шеги понякога да са привидно грубички, но точно заради това ги харесваме.
Блейк Лайвли отново ни напомни за неподправеността си в социалните мрежи. Следващият филм, в който ще гледаме Рейнолдс, е коледният Spirited. Във филма ще има доста танци и песни, затова той е Уил Фарел са се подготвяли сериозно с хореографията.
В профила си в Instagram канадският актьорът публикува видео от танц, който двамата репетират за филма. След видяното определено можем да кажем, че не очаквахме Дедпул да е толкова ритмичен. Впечатлена е останала и неговата половинка.
Според Glamour, Блейк Лайвли е коментирала публикацията на Рейнолдс по доста интересен начин. С коментар актрисата, която в момента очаква своето четвърто дете, се чуди дали може да забременее, докато е бременна. Сериозен отговор не е нужен, за да разберем, че тя се възхищава на танцовите умения на Райън Рейнолдс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пламен Младенов или Професорът от "Голямото преследване": И в живота планирам ходове напред!

Професорът от “Голямото преследване” със сигурност провокира редица будни умове у нас да тестват знанията си пред малките екрани. Голямото предизвикателство обаче е, когато се изправиш лице в лице с него. А кой всъщност е той? Пламен Младенов, който често се усмихва великодушно на участниците, но пък рядко може да сбърка […]

Subscribe US Now