Правилата за щастлив живот на Камила

В неделя, 17 юли, съпругата на принц Чарлз навърши 75 години. Тя отбеляза юбилея си по много начини – беше гост-редактор на списание Country Life, снима се в собствения си дом в Реймил, Уилтшир и дори даде специално интервю на Daily Mail.
В него Камила сподели трите си правила за добър живот.
Първото е свързано със семейната вечеря. “Хората почти вече не сядат да вечерят заедно, нали? Понеже аз съм древна мога да кажа, че навремето всички се събирахме да ядем заедно. Сега всеки си седи на телефона, което доста ме побърква.”
Затова и Камила ни съветва да сядаме да вечеряме винаги цялото семейство. Второто й правило е свързано със социалните медии – тя ги нарича “нож с две остриета”. Те могат да са много полезни – херцогинята дава за пример тя дава Instagram книжния си клуб The Reading Room. Но и да ни вредят.
Третият и най-важен съвет на 75-годишната Камила идва от връзката й с внуците й, които са се погрижили дори да й покажат как да ползва TikTok. Вероятно това е причината тя често да им напомня да оставят телефоните си, докато са с нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивелина Чоева смени Кадиев, забегна към Италия и вече се целува със... СНИМКА

Новата изгора на Сашо Кадиев – Ивелина Чоева направи нещо, което нямаше как да провокира вниманието, както и коментарите в социалните мрежи. Моделката реши да замени Кадиев, забегна в Италия и целуна много по-интересно същество, което за капак и повече се хареса от последователите й във виртуалното пространство. Не бъркате […]