Когато кумът разкрие на сватбата тайна, пазена 20 години

В TikTok непрекъснато излизат видеа, които избухват и натрупват по милиони гледания. И едно от последните такива е от сватбата на млада двойка, която в специалния си ден разбира за тайна, пазена в продължение на цели 20 години.
И разбира се, кой ако не точно кумът да се “изпусне” по време на речта си. Както става ясно от клипа в акаунта @talijoyphotographer, за кум на сватбата е избран по-малкият брат на младоженеца. А същината на тайната е, че когато са били малки, по-малкият брат (кумът) е оставил по-големия (младоженеца) да поеме вината за нещо, което изобщо не е направил.
Кума започва разказа си със спомена, че когато е бил на осем години, е искал да играе пейнтбол с брат си и приятелите му. Понеже компанията са били по-големи обаче, така и не са му позволили. Въпреки това малкият брат е решил да си вземе екипировката от вкъщи и да ги последва, за да се включи. Докато се върне обаче, брат му Марк и групичката момчета вече били изчезнали.
Малкият брат, ядосан, че са го игнорирали, е решил да отмъсти, като хвърли няколко от топчетата за пейнтбол с боя на по-големия си брат по къщата на съседите. След като те и родителите на момчетата разбират за белята, малкият брат, разбира се, обвинява големия.
Въпреки че Марк се опитва да убеди всички, че не той е виновният, никой така и не му вярва и все пак е принуден да разчисти бъркотията. Малкият му брат накрая пък просто се е насладил на отмъщението си, докато спокойно си е гледал телевизия.
“Чакай, чакай, ти сериозно ли? Имах толкова много проблеми заради това”, казва Марк, току-що чул признанието на малкия си брат и кум в деня на сватбата си.
Малкият брат обаче просто казва, че в един момент е трябвало да разкрие тайната. И си е помислил, че едва ли може да има по-добър повод именно от сватбата.
“Така че сега това е като сватбен подарък. Аз съм този, който хвърли тези топки с боя. Благодаря ти, че ми позволи да гледам телевизия онази вечер”, завършва шеговито кумът.
Историята с кумската реч очевидно се е сторила доста забавна на онлайн потребителите, които не са си спестили коментарите под видеото, пише People.
“Той просто не можеше да избере по-подходящо време да си признае”, гласи един от тях.
“Вярно е, че той се ожени, но това ще бъде запомнено завинаги. Това е, което наричаме легендарно”, пък пише друг.
Трети също решава да поздрави речта на кума. “Хареса ми изражението на лицето на младоженеца”, допълва коментиращия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън не изневерява на себе си

Церемонията по раздаването на Британските филмови награди ще се състои утре, 18 февруари. Принц Уилям, който е патрон на БАФТА, ще присъства на събитието. За съжаление обаче няма да видим съпругата му Кейт Мидълтън на червения килим – тя се възстановява от операция в коремната област. Затова си припомняме тоалетите, […]

Subscribe US Now