И Радина Кърджилова без горнище

По това време на годината социалните мрежи изобилстват от летни снимки, които ни показват как прекарват ваканциите си чуждите и родни знаменитости. 
В общи линии, накъдето и да се обърнем, ще се натъкнем на секси снимка по бански на плажа или около басейна на някоя звезда. 
Последната такава е на Радина Кърждилова, която предизвика феновете си с кадър без горнище. Разбира се, без да има нищо скандално и вулгарно, но достатъчно провокативно, че да я подминем просто ей така. 
Всяка година по това време тя и семейството ѝ – половинката ѝ Деян Донков и децата им Христо и Йоан, се отдават на заслужена ваканция някъде на родното Черноморие след дългия и изморителен театрален сезон. 
И макар за момента да лисват снимки на цялото семейство заедно, има достатъчно на Радина по бански, които си заслужават да им обърнем внимание, защото не може да се отрече, че актрисата е във великолепна форма. 
И докато въздишаме по забележителния ѝ външен вид, тайничко се надяваме по-скоро да идва есента, за да я видим отново на сцената в някои от новите постановки, в които участва Радина Кърджилова, като “Разходка с Гогол” или “Хага”, ” където талантът ѝ винаги ни оставя с широко отворена уста. Точно както в момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гордост! Българка стана най-красивата баба в Европа СНИМКИ

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба за Стария континент. Новата Мис Баба Европа е от Варна и е на 52 години. Тя има 2 деца и една внучка, предава Нова тв. Завършила е специалност “Национална и корпоративна сигурност”, но работи в сферата на строителството и недвижимите имоти. През последните години се занимава със […]

Subscribe US Now