Играят го щастливо семейство – Шер и Александър Едуардс напук на критиките

Наскоро Шер се пошегува, че излиза с по-млади от нея мъже, защото тези на нейната възраст вече са починали. Е, явно освен чувството си за хумор, 78-годишната певица не е загубила и желанието си да се чувства обичана и желана. А от малко повече от година за това се грижи половинката й Александър Едуардс.
Нестандартната двойка отново привлече погледите към себе си с появяването си на червения килим на кинофестивала в Кан. Дни по-късно рапърът говори пред TMZ за отношенията си с цели 40 години по-възрастната от него Шер.
По думите му, двамата нямат намерение скоро да сключват брак, но това не значи, че имат проблеми помежду си. Дори напротив – двамата се обичат много и се чувстват като истинско семейство.
Едуарс също призна, че певицата винаги е негова опора и го подкрепя във всяко негово действие – дори и когато става дума за скандал като сбиването, в което участваше наскоро на афтърпарти по време на кинофестивала в Кан.

А нещо, което винаги ни прави впечатление и няма нужда от думи, за да се обясни, е, че винаги на публични събития Шер не пропуска да демонстрира колко е привързана към доста по-младата си половинка. Използва и възможност да изтъкне всички негови положителни качества – както свързани с външния му вид, така и с неговия характер.
И въпреки всички коментари, че тази връзка няма да просъществува дълго и Едуардс е с 78-годишната певица само заради слава и облаги, двамата карат вече втора година като двойка и сега нищо не издава, че приказката им е към своя край. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Том Круз смята тази холивудска актриса за своята "идеална половинка"

След трите си развода Том Круз е доста потаен относно личния си живот. Последно името му беше свързано с това на Елсина Хайрова, но връзката му с рускинята не продължи дълго и сега той отново е съсредоточен върху киното. Последното обаче не му пречи да има съвсем ясна визия коя […]

Subscribe US Now