Том Круз смята тази холивудска актриса за своята “идеална половинка”

След трите си развода Том Круз е доста потаен относно личния си живот. Последно името му беше свързано с това на Елсина Хайрова, но връзката му с рускинята не продължи дълго и сега той отново е съсредоточен върху киното.
Последното обаче не му пречи да има съвсем ясна визия коя жена смята за своята идеална половинка. А тя не е коя да е, а друга холивудска знаменитост – Анджелина Джоли.
61-годишният актьор от “Мисията невъзможна” неколкократно е показвал афинитета си към 48-годишната бивша съпруга на Брад Пит, твърдят източници на Heat Magazine. “В последните години те няколко пъти обсъждат възможността да работят заедно, просто трябва да се появи подходящ проект.”
Според въпросните източници напоследък Джоли е “по-отворена” да го опознае и като човек. Самият Круз пък й се възхищава за това че е силна, впечатляваща жена, която никога не се е съобразявала с очакванията на Холивуд.
Друга допирна точка между двамата е, че са знаменитости и са наясно с всички плюсове и минуси, които идват с това. “Плановете му са да я убеди да работи с него, а след това ще я ухажва,” коментират още запознатите.
Анджелина Джоли има три брака зад гърба си – с Джони Лий Милър, Били Боб Торнтън и Брад Пит. Том Круз също – с Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс. Което е поредното общо нещо между двамата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2023 Елизабет Кравец остана без титла и корона - какви са причините

На 10 септември 2023 г. 17-годишната Елизабет Кравец бе избрана за новата Мис България. А вчера, 6 юни 2024 г., организаторите на конкурса за красота обявиха публично, че отнемат титлата и короната на красавицата. От съобщението в социалните мрежи става ясно, че решението е взето поради “неспазване на задълженията на […]

Subscribe US Now