Мутри с пистолети нахлули в офиса при Андреа преди да излезе пияна на сцената ВИДЕО

Певицата Андреа направи шокиращи разкрития за скандалното си участие отпреди няколко дни, на което се появи мъртво пияна. В мрежата се пръкнаха клипчета от въпросното участие и звездата стана за смях. Но се оказа, че за всичко си има причина.

Изпълнителката на хита “Неблагодарен” взриви всички с откровението, че е била нападната от мутра с пистолет. А в основата на всичко стои бившият й любим Кубрат Пулев. 
“След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха.
 

Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и, че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!”, оправда се Андреа в социалните мрежи. 
“Ако сме нормална държава, това заведение ще е затворено отдавна ! Това, което преживях, беше срам, че бях на земята и получих сътресение. Баща ми искаше да звънне на полицията, но аз не позволих, защото винаги съм била мъжко момиче! Защо защитих Кубрат? Защото 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! “Ходете и пейте там!” , “бъдете големи звезди!”, “нали за такива се мислите!” Но за такива места сме обслужващ персонал! Може би трябваше да замълча, но природата ми е друга и не съжалявам ! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се вдигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека много неща! Съжалявам, че бях неадекватна, но не понесох фалшиви мутри и фалшиви герои!”, споделя със сълзи на очи блондинката, която явно все още не е преживяла раздялата с боксьора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хейли Бийбър открито за най-тъжните и трудни моменти

Около Хейли Бийбър и Селена Гомес от години циркулират слухове, подклаждани предимно от феновете им. Затова и двете многократно са се опитвали да убедят всички, че вражда помежду им не съществува. Спекулациите обаче отново се появиха, когато в началото на годината видео, в което Хейли и приятелката и Кайли Дженър […]

Subscribe US Now