Хейли Бийбър открито за най-тъжните и трудни моменти

Около Хейли Бийбър и Селена Гомес от години циркулират слухове, подклаждани предимно от феновете им. Затова и двете многократно са се опитвали да убедят всички, че вражда помежду им не съществува.
Спекулациите обаче отново се появиха, когато в началото на годината видео, в което Хейли и приятелката и Кайли Дженър бяха обвинени в лошо отношение към Селена Гомес, излезе наяве, пише E! News.
Актрисата от Only Murders in the Building побърза да хвърли повече яснота върху ситуацията и след като осъди всичко негативно, което феновете ѝ изливат, Хейли (която е омъжена за бившия на Селена Джъстин Бийбър) изрази благодарността си към нея.
“Искам да благодаря на Селена, че се изказа, тъй като тя и аз обсъждахме през последните няколко седмици как да преодолеем тази продължаваща сага между нея и мен”, написа тогава в Instagram Хейли Бийбър.
И въпреки че изглеждаше сякаш поредната буря е затихнала, моделът явно продължава да е неспокойна, но без да уточни точно защо. Отново в Instagram тя отново се обърна към феновете си с признание, че психическото ѝ състояние в последния месец и половина не е най-стабилното.
“Обичам да се шегувам за това как се чувствам, защото понякога е по-лесно, отколкото да призная, че изпитвам трудности”, написа в свое стори Хейли Бийбър. Тя разкрива още, че от началото на годината насам е преживяла едни от най-тъжните и тежки моменти в живота си и въпреки че е зрял човек, се е усетила много крехка.
“И знам, че толкова много други хора се чувстват така, както се чувствам аз, така че просто знайте, че не сте сами”, продължава окуражително моделът. Освен това насърчава феновете си да се подкрепят взаимно.
“Нека бъдем там за любимите хора, приятелите, семейството и непознатите. Нека просто бъдем там за хората… нека продължаваме да се подкрепяме един друг, дори когато е трудно. Ние сме по-добри заедно.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

100 кила стана жертва на изнудване, плашат го със... СНИМКИ

Рапърът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, е поредната жертва на хакери. Профилът му в Инстаграм беше хакнат преди три дни. В момента всичко в профила на певеца е подменено със снимки и клипове на жена, която демонстрира луксозен начин на живот. Хакерът започва да изнудва раппевеца, след като той […]

Subscribe US Now