Майката на Влади Въргала го остави без думи с това изпълнение СНИМКИ

Майката на Влади Въргала – Анета, изигра първия си танц след тежки инсулт, който получи преди две години. Родителката на актьора е със 100 процента инвалидност след мозъчния удар.

Майката на Въргала отпразнува 81-вия си рожден ден. Празникът на майката на автора на филма “Операция “Шменти-капели” бе в края на миналата седмица. Щом чува парчето на Мая Нешкова “Честит рожден ден” и надъхана от сина си, Анета вдигна бастуна в ритъм с музиката. А по-късно двамата излязоха на дансинга и затанцуваха.
Бившата на Влади Въргала изплака: Диабетичка съм, оставиха ме без инсулин!

“Няколко месеца, след като победи инсулта преди две години, изтанцувахме първия си танц. Тя едва стои на краката си, но днес танцува. Ридаеше и беше щастлива. Аз също”, споделя Владислав Карамфилов, както е истинското име на актьора.
Влади Въргала влезе със скандал в “Съни бийч” СНИМКИ
На купона присъства цялата рода на семейството. От децата на майката на Въргала до правнуците й. Разбира се, най-близките приятелки на Анета също са до нея по време на празника й. За финал всички подаряват на майката на Въргала красива и много вкусна торта.

“През целия ден й звъняха хора от различни възрасти, градове и държави. Да има толкова хора, които на тази ти възраст искат да те поздравят, е комплимент, че не си пропиляла живота само за себе си. Мама беше щастлива и ведра. Смях, прегръдки, наздравици, пожелания, любов и торта. Тя беше щастлива и развълнувана”, казва още Въргала.
Влади Въргала с тежки думи за болната си майка
Влади продължава да е благодарен на Господ, че майка му е жива и здрава въпреки тежкия инсулт.

Актьорът пожелава на майка си да бъде все така ведра, да не спира всяка сутрин да прави гимнастика, рехабилитация, раздвижвания и масажите, които я държат във форма.
Влади Въргала си написа мемоарите на сцената
“Не спирай да гледаш следобед турските сериали. Да се смееш на шегите ми и да получавам целувката си преди лягане и когато се събудя! Само това”, завърши Въргала./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Кака Лара става баба! СНИМКИ

Тв водещата Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, обяви тези дни голяма новина, която развълнува много последователите й в социалните мрежи. А тя е, че ще става баба! По-голямата й дъщеря – Берднарда е бременна и очаква първата си рожба през януари.  Както е известно, миналата година 23-годишната Бернарда Береану се омъжи за […]