Звезда от “Един за друг” влезе в новините заради гнусна изцепка ВИДЕО 18+

Скандалната и устата Яница от култовото шоу за двойки “Един за друг” влезе в новинарските емисии като свидетел на много грозна и притеснителна случка. 

Прясно разведената Яница, която отскоро смени изцяло визията си, се саморазправя с педофил, който ежедневно е забелязан да се самозадоволява сам в колата и то на метри от детска градина и ясла. 
 

Риалити звездата е тази, която заснема клип и показва в новините кой е мъжът с маска, който извършва тези гнусотии, гледайки малки деца. „Видях го за първи път на 14 ноември. Бях възмутена. Оттук минават много майки с деца. Мъжът се самозадоволяваше на отворен прозорец”, разказа в ефира на „Здравей, България” очевидецът Яница Касабова.
„Смутих се, когато видях мъжа. Улицата е много оживена. Благодарим на полицията, която реагира бързо след подадения сигнал”, разказа друга свидетелка. Мъжът е задържан за 24 часа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли нов мъж в живота на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен и Том Брейди бяха женени цели 13 години преди да финализират развода си на 28 октомври. И въпреки че и за двама им раздялата няма как да е лека, Жизел изглежда знае как да се разсейва от негативните емоции. Миналата седмица тя и децата ѝ Бенджамин Рейн (12 […]