Какво мисли за секса на първа среща Емили Ратайковски

Че Емили Ратайковски вече е отворена за нови романтични преживявания не е новина. Това, с което тя обаче продължава да ни изненадва, са неспиращите ѝ откровения относно секса, връзките и сексът във връзките.
Последно моделът говори повече по темата в новия си подкаст High Low with EmRata. Тя не крие, че е мислила доста по отношение на секса на първа среща и споделя, че той е дори определящ за динамиката във връзката между двама души.
“Мисля, че ако не сте готови да бъдете уязвими, това е причина да не правите секс на първата среща”, съветва Емили Ратайковски.
Що се отнася до самата нея обаче, физическата ѝ близост с партньора води до по-дълбока връзка. От това признание обаче не трябва да оставаме с впечатлението, че Емрата търси непременно любов, защото тя и преди и казвала, че това не е нейна цел, пише E! News.
Моделът не спира с разкритията дотук, а директно си споделя, че ако не спи с мъжа, то след срещата им може и да го забрави “след три дни”.
“Мисля, че заключението, до което стигнахме е, че трябва да правиш каквото искаш. Но да знаеш какво искаш да правиш, е наистина трудно. Това е трудната работа”, казва още Емили Ратайковски.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мащеха за чудо и приказ: Младото гадже на Рачков купонясва със сина му СНИМКА

Единственият син на Димитър Рачков, който носи неговото име, отбеляза шумен рожден ден. Вероятно тийнейджърът е празнувал и с приятели, но събра семейството си и техни колеги на отделно празненство.  По всичко личи, че Митко-младши се разбира прекрасно с мащехата си Анита Димитрова. Но пък, погледнато от друга страна, това […]