Мащеха за чудо и приказ: Младото гадже на Рачков купонясва със сина му СНИМКА

Единственият син на Димитър Рачков, който носи неговото име, отбеляза шумен рожден ден. Вероятно тийнейджърът е празнувал и с приятели, но събра семейството си и техни колеги на отделно празненство. 

По всичко личи, че Митко-младши се разбира прекрасно с мащехата си Анита Димитрова. Но пък, погледнато от друга страна, това е съвсем нормално, тъй като бившата плеймейтка е почти на годините на сина на Рачков. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

Комикът пусна снимка в Инстаграм от събитието, на която е с рожденикът, Анита и братчето на Митко-младши, който е от брака на майка му с продуцента Евтим Милошев.  Двамата младежи изгряха като актьори в „Откраднат живот“ , а лекарската сапунка стана причина да има драми в училище, тъй като е част от частния френски лицей в София „Виктор Юго“. 
В мрежата се шегуват с Рачков, че Анита подхожда повече на порасналия му син. Всички са уведени обаче, че известният наследник е одрал кожата ма майка си Христина Апостолова и няма никаква прилика с баща си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Били Айлиш се присмива на възрастовата разлика с гаджето си

Били Айлиш може и да покорявала много музикални върхове за скромните си 20 години, но тепърва ѝ предстои да изгради живота си. Тя не е отричала, че не иска да бъде сама, но очаква да се появи правилният човек. Е, през последните седмици доста усилено се говори, че го е […]