Уил Смит отново в играта

На големия екран Уил Смит може смело се изправя срещу зомбита, извънземни и роботи, но тарантула в къщата му явно е способна да го накара да замръзне.
Ето така актьорът официално се завърна в социалните мрежи почти пет месеца след скандалния шамар на Крис Рок на Оскарите. След случката Смит получи забрана за участие на церемонията за 10 години.
В събота, 20 август, Уил Смит публикува видео в Instagram и TikTok, на което се вижда как заедно с най-големия му син Трей предпазливо се опитват да хванат и отстранят тарантула от дома им в Южна Калифорния. Откакто беше публикуван клипът натрупа пет милиона гледания в TikTok и почти един милион харесвания в Instagram.
“Какво, по дяволите? Това е голям… паяк”, чуваме да казва във видеото Смит, докато снима. В коментарите актьорът шеговито пише, че видеото е от Holiday Inn.
Накрая Трей успява да захлупи тарантулата със стъклен съд, след което плъзва лист хартия под отвора му и така изнася животното от къщата. Междувременно Уил се обръща ужасено към сина си, заявявайки, че е млад и силен, и може да се справи с ухапването. 
“Това е най-големият паяк, който някога сме виждали”, казва Трей. “Продаваме къщата”, отвръща с хумор звездата от “Аз съм легенда”, пише Los Angeles Times.
Видеото с тарантулата се появява ден след като Смит се завърна в Instagram, споделяйки в петък, 19 август, клип с бебе горила, което предпазливо побутва с показалец възрастна горила. Надписът на публикацията гласи: “Опитвайки се да се върна в социалните мрежи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Айрленд Болдуин го направи

След като преди дни Doja Cat се осмели, сега дойде ред и на Айрленд Болдуин да го направи. За какво става дума ли? За смелото им решение да обръснат косите си. Айрленд Болдуин, 26-годишният модел и дъщеря на актьорите Ким Бейсингър и Алек Болдуин, сподели моменти от подстригването си, както и […]

Уил Смит отново в играта

На големия екран Уил Смит смело се изправя срещу зомбита, извънземни и роботи. Но тарантула в къщата му може да го накара да замръзне.
Звездата от “Лоши момчета” официално се завърна в социалните мрежи почти пет месеца след скандалния шамар на Крис Рок на Оскарите. След случката Смит получи забрана за участие на церемонията за 10 години.
Актьорът публикува видео в Instagram и TikTok, на което се вижда как той и най-големият му син Трей предпазливо се опитват да хванат и отстранят тарантула от дома им в Южна Калифорния. Клипът натрупа 5 милиона гледания в TikTok и почти един милион харесвания в Instagram от събота.
В едноминутното видео чуваме Смит да казва: “Какво, по дяволите? Това е голям … паяк”, докато снима косматото животно. Накрая Трей успява да захлупи тарантулата под стъклен буркан, а под него плъзва лист хартия, с който я вдига и изнася от къщата. Междувременно Уил се обръща ужасено към сина си, заявявайки, че е млад и силен, и може да се справи с ухапването.
Като текст към клипа актьорът шеговито пише, че публикува видеото от Holiday Inn.
“Това е най-големият паяк, който някога сме виждали”, заявява Трей. “Продаваме къщата”, отвръща с хумор звездата от “Аз съм легенда”, пише Los Angeles Times.
Видеото с тарантулата се появява ден след като Смит се завърна в Instagram след прословутия 28 март, споделяйки клип с бебе горила, което предпазливо побутва с показалец възрастна горила. Надписът на публикацията гласи: “Опитвайки се да се върна в социалните мрежи”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жасмина Стоичкова заряза поредния, ето какъв мъж си търси СНИМКИ

Една от най-успешните носителки на короната “Мис Силикон” Жасмина Стоичкова иненадващо разкри, че няма мъж до себе си. Зарязала е поредния, който не й ходи по гайдата и не удовлетворява всяко нейно желание. Чаровната брюнетка доскоро беше щастливо обвързана, но към днешна дата е сама.  Нейни приятелки са в шок […]