Ще има ли и трето дете в семейството на Хари и Меган

Колкото и да се стараят да останат встрани от хорското внимание, принц Хари и Меган Маркъл продължават да са сред най-обсъжданите членове на кралското семейство. Двамата вече три години живеят в Калифорния, където отглеждат и двете си деца.
Принц Арчи вече е на четири години, докато малката Лилибет е на две. А всички почитатели на херцозите на Съсекс се питат дали двамата не планират да имат и трето дете по подобие на по-големия брат на Хари принц Уилям, както и на братовчедка му Зара Тиндал.
Да, в имението им в Монтесито определено има достатъчно място за още едно дете, коментират от Hello. Такова обаче е малко вероятно да се появи поне за момента, ако съдим по предишни коментари на темата на семейство Съсекс.
“Благодарен съм за всяко от децата си. Да имаш едно или две винаги е страхотно, но при положение, че първо ни се роди момче, а след момиче, няма какво повече да искаме. Сега сме семейство – ние четиримата и двете ни кучета”, коментира Хари в прочутото интервю с Опра Уинфри.
На това Меган Маркъл просто отвърна: “Две е добре”. През 2020 г. тя преживя спонтанен аборт, което със сигурност се е отразило на желанието й да забременява отново. Хари пък има и екологична причина да не иска повече деца.
“Две максимум. Винаги съм си мислел, че това място (Земята – б.а.) е под наем. Предвид това, че сме интелигентни същества, би трябвало да оставим нещо по-добро за следващите поколения”, казва той пред Vogue през 2019 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пикантно: Участник от "Игри на волята" се сцепил да си бие ч*кии в шоуто ВИДЕО

Един от участниците в “Игри на волята” призна, че се е сцепил да мастурбира в риалити предаването, а причината е, че просто извън него доста редовно се е отдавал на плътски удоволствия.  Става въпрос за Крум от племето на Гладиаторите, който отпадна през изминалата седмица.  Признанието си той прави в […]

Subscribe US Now