Жената, с която Джо Джонас замени Софи Търнър

Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено за Джо Джонас, който беше забелязан да напуска летище в Кабо Сан Лукас, Мексико с модела Сторми Бри.
На снимки, получени от Page Six, се вижда как 34-годишният музикант от Jonas Brothers и Бри, родена Сторми Хенли, пристигат на частното летище, за да напуснат страната. Не е ясно дали двамата са си тръгнали със същия полет.
Джонас е облечен небрежно, като носи червена бейзболна шапка, черно горнище качулка и чифт слънчеви очила. Бившата мис Тенеси Тийн САЩ, която е на 33 г. също е облечена с черна риза с дълги ръкави, като е видяна да носи малка раница, докато върви редом с певеца на “Cake By the Ocean”.
Три дни преди това Джо и братята му – Кевин Джонас и Ник Джонас, участваха в частно шоу в местен хотел в Кабо за новогодишната нощ.
Появата на музиканта с модела идва по време на продължаващия му развод с Търнър, за която се ожени през 2019 г. Джо подаде молба за развод от 27-годишната звезда от “Игра на тронове” през септември след четири години брак. По това време бащата на две деца твърдеше в съдебните документи, че бракът им е “безвъзвратно разбит”.
Що се отнася до Сторми Брий, тя привлече вниманието на обществеността през 2009 г., когато спечели конкурс за красота за Мис Тийн Тенеси САЩ, а впоследствие и Мис Тийн САЩ.
След като спечели двата конкурса за красота и дори участва в Мис Вселена, младото момиче се хареса на някои дизайнери и си проправи път като модел.
Освен това през 2012 г. тя се присъедини към музикална група Ugly. Въпреки че групата не продължи дълго, тя получи възможността да подпише с Chris Brown Recordings, където писа текстове и режисира няколко песни. 
Сторми Брий е и актриса. Тя участва в Brooklyn Nine-Nine и 2307: Winter”s Dream. Що се отнася до личния ѝ живот. Сторми имаше връзка с Лъки Блу Смит, който известен модел и художник. Те имат дъщеря, която се роди през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо синовете на Род Стюарт носят поли

Освен с факта, че е един от най-продаваните певци в света, носител на много престижни музикални награди и е удостоен с титлата “сър”, Род Стюарт има още осем съвсем конкретни причини да се гордее. И това са осемте му деца. 78-годишният изпълнител на “Sailing” има три брака и няколко други […]

Subscribe US Now