Защо синовете на Род Стюарт носят поли

Освен с факта, че е един от най-продаваните певци в света, носител на много престижни музикални награди и е удостоен с титлата “сър”, Род Стюарт има още осем съвсем конкретни причини да се гордее.
И това са осемте му деца. 78-годишният изпълнител на “Sailing” има три брака и няколко други връзки с жени, а първото му дете Сара се ражда през 1963 г. от кратките му отношения със Сузана Бофи, като впоследствие е дадено за осиновяване.
От първата си съпруга Алана Стюарт Род се сдобива с Кимбърли Алана и Шон Родерик, родени съответно през 1979 г. и 1980 г. От брака си с модела Рейчъл Хънтър също има син и дъщеря – Рене на 31 и син Шон на 29 години. На снимката долу виждаме певеца с почти всичките си наследници.
Настоящата съпруга на Род Стюарт е Пени Ланкастър и именно с децата си Пени той публикува доста впечатляваща снимка за началото на новата 2024 г. На не виждаме певецът в традиционно шотландско облекло с карирана пола.
По-любопитното е, че и двамата му сина с Ланкастър – 18-годишният Алистър и 12-годишният Ейдън, също са облечени в шотландски полички. “Посвещавам на прекрасния си шотландски баща”, пише певецът към снимката.
Всъщност Род Стюарт е роден в Лондон и майка му е англичанка. За сметка на това баща му Робърт Стюарт е родом от Единбург – шотландките корени, за които говори певецът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Моделът, който реши да смали гърдите си

2024 г. започва доста смело и решително за 35-годишния модел и риалити звезда Анджела Уайт, по-известна като Blac Chyna. Още през изминалата година тя си бе поставила няколко здравословни цели, с които да подобри себе си и начина си на живот и дори вече е изпълнила някои от тях, сред […]

Subscribe US Now