На 92 години Рупърт Мърдок ще се жени за пети път

Рупърт Мърдок е от хората, които не чакат кой знае колко време дадена връзка да се развие, за да я пренесе на нов етап.
Миналата година медийният магнат бе сгоден и се очакваше да се ожени, но тези планове се провалиха. Той обаче не си губи времето и още през лятото се оказа с нова половинка.
Сега от People разбираме, че Мърдок и Елена Жукова са сгодени и ще се женят. 92-годишният Рупърт Мърдок и 67-годишната Жукова се очаква да се оженят още този юни на церемония в имението на магната в Калифорния.
Това е шести годеж за бившия председател на Fox Corporation и пети брак. Твърди се, че двамата са се запознали чрез третата съпруга на Мърдок Уенди Денг. Денг и Мърдок се ожениха на яхта през 1999 г. само две седмици след като медийния магнат финилизира развода с втората си съпруга Анна Мария Торв, от която има и три деца.
Много малко се знае за първата съпруга на Рупърт Мърдок, покойната Патрисия Букър, от която има една дъщеря – Прудънс. Последният годеж на Мърдок с Анн Лесли Смит не продължи дълго. Двамата обявиха, че ще се женят през март миналата година, а само месец по-късно се разделиха.
Новата бъдеща съпруга на Рупърт Мърдок – Елена Жукова, е била женена веднъж за милиардера Александър Жуков. Жукова е работила като молекулярен биолог и преди да се премести в САЩ е живяла в Москва.
Интересното е, че дъщерята на Елена – Даша, бе сгодена за руския магнат Роман Абрамович, но през 2017 г. двамата се разделиха.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тя ли е причината датският крал да пътува до Испания

Когато навръх нова година датската кралица Маргрете обяви, че абдикира в полза на сина си, се появи и една непопулярна теория за решението й. Според нея Маргрете отстъпва трона на Фредерик в опит да скрепи отношенията му със съпругата му Мери след изневяра. За връзка между Фредерик и мексиканската светска […]

Subscribe US Now