Неочакваните последствия от раждането на принцеса Йожени

На 30 май принцеса Йожени стана майка за втори път. Тя и съпругът ѝ Джак Бруксбанк посрещнаха на света втория си син – Ърнест. Двамата са родители и на Огъст Бруксбанк, който навърши две годинки през февруари тази година.
Пълното име на новороденото бебе е Ърнест Джордж Рони Бруксбанк, а избраните имена не са случайни. Както самата Йожени обяснява, “той е кръстен на пра-пра-прадядо си Джордж, на дядо си Джордж и на моя дядо Роналд”.
И тук ни трябва малко пояснение – под първия Джордж 33-годишната принцеса има предвид крал Джордж V, дядото на покойната кралица Елизабет II. Неговото второ име е било Ърнест.
Второто Джордж идва от бащата на Джак – Джордж Бруксбанк, а Рони – от майката на дядото на Йожени по майчина линия – майор Роналд Фъргюсън. Hello ни припомнят, че принц Уилям и Кейт Мидълтън също избраха името Джордж за първородния си син.
С появата на малкия Ърнест се промени и реда за наследяване на британския престол. Най-малкият син на Елизабет II и принц Филип – принц Едуард, мина от 13-а на 14-а позиция. Престолонаследник е принц Уилям, следван от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. След тях са принц Хари и двете му деца принц Арчи и принцеса Лилибет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дисквалифицираха македонец в сръбско музикално риалити заради песен на Азис ВИДЕО

Член на журито в сръбски музикален формат дисквалифицира македонски участник за избора му на българската песен “Сен Тропе” от репертоара на Азис. Нещо повече, участникът беше сравнен с ром за това, че е изпял песента на български, пише БГНЕС. Потърпевшият от случилото се е чаровният певец от Северна Македония Дарко […]

Subscribe US Now