Райън Рейнолдс и Снуп Дог наддават за хокеен отбор

Райън Рейнолдс не се свени да инвестира и поне към момента всеки негов ход се отплаща наистина добре.
Една от последните му инвестиции бе във футболния Рексъм, който вече спечели промоция за по-горна дивизия. Големият план на актьора е да вкара уелският тим във Висшата лига на Англия, но това ще е дълъг процес.
Емоциите около Рексъм обаче явно са вдъхновили Рейнолдс, който е решил да продължи да налива пари в спорта. От Deadline разбираме, че актьорът заедно с The Remington Group подготвят оферта на стойност 1 милиард долара за Отава Сенатърс.
С тези пари, освен хокейният отбор, те искат да придобият и залата, в която играят домакинските си срещи – Canadian Tire Centre, се твърди в статия на Ottawa Sun. Хокейният отбор бе обявен за продан след като през март миналата година почина досегашния собственик – Южийн Мелник.
Ако новините за офертата се окажат верни, и тя бъде отправена и приета, Отава Сенатърс ще се окаже първият отбор в NHL, който се продава за сума над 1 милиард долара.
От People обаче разбираме, че конкуренцията на Райън Рейнолдс ще бъде наистина голяма, защото рапъра Снуп Дог също влиза в наддаването. Той ще обедини усилия и пари с продуцента Неко Спаркс, който е другият основен кандидат за закупуването на хокейния отбор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ужас! Алекс Богданска потроши колата на Петканов СНИМКА

Моделката Александра Богданска отново изпадна в беда на пътя. В Инстаграм инфлуенсарката сподели, че е счупила бронята на колата, която й остана от бившия и съпруг Даниел Петканов. “Коги за малко видиш бордюра”, пише Алекс.  Положението изглежда съвсем неспасяемо, но моделката не се отказва и запретва ръкави да го поправи сама с помощта на тиксо.  Така съвсем […]