Елизабет Хърли ли е първата на принц Хари

За бурния живот на принц Хари през младежките години и преди да срещне Меган Маркъл се е говорило много, но явно все още има какво ново да се каже. Доста признания той направи и сам в биографичната си книга “Резервният”, а сега една друга известна личност коментира предположения, които я свързаха с него.
В книгата си херцогът на Съсекс споделя, че е загубил девствеността на 17 години си с “по-възрастна жена”, без да упоменава нейното име. Скоро след това обаче се появиха съмнение, че тази жена всъщност е Елизабет Хърли.
При гостуването си преди дни във вечерното шоу на Анди Коен актрисата нарече тези спекулации “абсурдни” и “глупави”. Тя недоумява как някой си е помислим точно за нея, защото принц Хари е казал, че въпросната жена е по-голяма от него, британка и случката се е разиграла в Глостършир.
Освен това Елизабет Хърли заявява категорично, че и до ден-днешен тя не се е запознала лично с херцога на Съсекс, пък какво остава да са били толкова интимни преди години, цитират я от E!Online.
В “Резервният” принц Хари казва още, че въпросната дама много е обичала коне и се е отнасяла и към него като към “млад жребец”. “Бърза езда, след което тя ме удари по задницата и ме изпрати на паша”, добавя още подробности към случката той. И не скрива, че е загубил девствеността си на поляна зад оживен пъб, а както се оказва впоследствие, явно са имали и публика. Но коя е била партньорката му, все още остава в тайна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След 23 години заедно - кога и защо се разделяха Саша Барън Коен и Айла Фишър

Холивудските раздели в последните месеци идват една след друга. И ето, поредната е тук. Сега всички се питат защо Саша Барън Коен и Айла Фишър се разделят след повече от 20 години заедно. В края на миналата седмица съпрузите обявиха решението си, използвайки социалните мрежи. “След дълъг тенис мач, продължил над 20 години, […]

Subscribe US Now