След 23 години заедно – кога и защо се разделяха Саша Барън Коен и Айла Фишър

Холивудските раздели в последните месеци идват една след друга. И ето, поредната е тук. Сега всички се питат защо Саша Барън Коен и Айла Фишър се разделят след повече от 20 години заедно.
В края на миналата седмица съпрузите обявиха решението си, използвайки социалните мрежи. “След дълъг тенис мач, продължил над 20 години, най-накрая оставяме ракетите си”, написа съпругата на актьора от “Борат”. Тя публикува и няколко техни общи снимки, а на едната ги виждаме облечени именно в екипи за тенис.
Три години по-рано, когато отпразнуваха своите две десетилетия любов, Фишър имаше друго послание за него – “Ако някога дойде ден, когато не можем да бъдем заедно, запазете ме в сърцето си, ще остана там завинаги”. Е, ето че и този ден дойде. И ако първата ни мисъл е, че решението може да има нещо общо с последните признания на Ребел Уилсън – в грешка сме.
От думите на Фишър става ясно, че двамата със Саша Барън Коен са подали заедно молба за развод още през миналата година. И така месеци наред те са крили това от обществеността и само най-близките им и най-добрите им приятели са знаели, но никой не е издал какво се случва в семейството, което е “работило тихо върху тази промяна”.

“Ние завинаги споделяме нашата преданост и любов към нашите деца”, категорични са те, посочвайки основния си приоритет в момента. The Mail on Sunday припомня, че точно миналата година актьорът е започнал усилено да търси към в Лондон, за да бъде по-близо до семейството си. А и неведнъж е споделял, че именно на Острова се чувства най-добре, докато съпругата му винаги е предпочитала родната си Австралия.
Смята се, че именно неразбирателството къде да пребивават като семейство е една от причините Саша Барън Коен и Айла Фишър да стигнат до решението да се разделят. А моментът, в който решиха да обявят раздялата си, явно не е никак случайно, че съвпада с обвиненията в сексуално насилие, които Ребел Уилсън наскоро отправи към актьора, с когото си е партнирала на снимачната площадка.
Първоначално съпругата на “Борат” отрече помежду им да има разрив, но дни по-късно призна, че са в развод. Твърди се, че помежду им е имало някаколко спешни срещи, на които да решат как да реагират на създалата се ситуация.
И вероятно ако не беше тя, те можеше от време да отлагат да ни разкрият, че вече не са влюбени и слагат край на своята дълга приказка. Но Фишър винаги е имала репутацията на върл защитник на правата на жените и обвиненията към съпруга й не са й оставили друг вариант, освен да признае, че вече не е с него и така негласно да заяви, че осъжда подобно поведение.
Със сигурност Айла Фишър е била наясно със случилото се между съпруга й и Ребел Уилсън още преди актрисата да го признае пред всички. И няма жена, на която да й стане приятно от подобни разкрития за мъжа до нея, въпреки че той ги определя като “абсолютно неверни”. Така тяхната “измамна марка”, както мнозина наричат брака им, вече официално е в миналото.
Оказва се, че още от началото на връзката им през 2001 г. мнозина са смятали, че тя няма да издържи дълго, просто защото двамата са много различни един от друг. “За Саша тя беше перфектната противоотрова срещу репутацията му на понякога злобен комик”, твърдят запознати с отношенията им. И на всички им е било ясно, че той има много по-голяма нужда от нея за кариерата си, отколкото тя от него. Е, явно вече на Фишър й е омръзнало да изпълнява тази неизгодна роля и е решила да постави себе си на първо място, пише Daily Mail.
Последните общи снимки на съпрузите са от юли и ноември миналата година, на които изгледат сякаш всичко помежду им е както трябва. Е, заблудата вече рухна и няма смисъл да се опитват да заблуждават някого. 
Оказва се, че има и друг фактор, който най-вероятно е повлиял върху решението за раздяла. Миналата година Айла Фишър загуби обичания си баща. Приятели казват, че смъртта му я е оставила “абсолютно опустошена” и я е накарала да преоцени живота си и това с кого иска да прекара остатъка от него. И след тази разтърсваща загуба тя е започнала да се консултира с адвокати по бракоразводно дело и впоследствие Саша Барън Коен е склонил да се разведат без много драми и дълги съдебни битки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Мария Кюри до Франц Райхелт - изобретатели, убити от собствените си изобретения

През последните няколко века човечеството направи огромен напредък в света на иновациите. Стигнахме до Луната, можем да лекуваме някои видове рак и преоткрихме колелото няколко пъти. Изобретателите карат обществото да върви напред, но понякога творенията им ги погубват. Да видим пет такива примера, подбрани от Stars Insider.  Валериан Абаковски Валериан Абаковски e […]

Subscribe US Now