Старт на тунинга: Дават 15 бона за Мис Силикон!

15 000 лева или три пъти повече от предишното издание ще грабне следващата носителка на титлата “Мис Силикон”, стана ясно от информация на “Телеграф”.

Кастингите стартираха преди дни, а информациите за голямото поощрение са мотивите силиконовите дами да се записват още от първия ден. Актуалната носителка на титлата Михаела Тодорова наскоро написа в мрежата, че няма да се раздели с короната толкова лесно.
Михаела Тодорова тръгна сама по участия

“Може да се запиша пак, да не бързат да се радват”, заяви тя пред изданието и обясни, че няма такова изискване – щом си спечелил веднъж, да не може да се явиш отново. Тодорова е твърдо решена да изненада всички с участие и в този сезон.
“Наградата не ме интересува толкова, но изживяването и адреналинът от победата за мен са важни”, добави още тунингованата брюнетка.
Михаела Тодорова се изнесе да живее на морето СНИМКИ
От организаторите става ясно, че различното тази година ще е, че най-вероятно ще има топлес тур, а вероятно и предварителна фотосесия, в която претендентките да покажат своите форми дибидюс. До момента за участие са се записали десетина дами, като кастингите на живо тепърва предстоят. Тази година те ще бъдат представени пред публика 3 седмици преди финала, а след това за победителките ще се гласува онлайн.
И тази година финалът ще се състои в средата на лятото, най-вероятно край морето./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Честта, която Чарлз отдаде на Камила

Връзката на крал Чарлз и кралица Камила определено е една от най-противоречивите в историята на британската монархия. Няма как да не я свързваме със смъртта на принцеса Даяна, но и няма как да отречем, че жената до новия британски крал премина през много, но продължи да стои гордо до своя […]