Когато майката на Бионсе стана жертва на кражба

Макар да бъдат охранявани доста по-добре от домовете на обикновените хора, тези на известните личности доста често също стават обект на кражби.
Точно това се е случило и с дома на Тина Ноулс – майката на Бионсе. Според TMZ, в къщата на 69-годишната Тина в Калифорния с са проникнали крадци, които са взели със себе си бижута, пари в брой и сейф.
По време на обира не е имало никой в имението, като за случилото се е съобщил човек от екипа на Тина, който е посетил дома и е забелязал липсващите вещи. Според полицията, стойността на откраднатите вещи е около 1 милион долара.
От Metro.co.uk припомнят, че Тина Ноулс се раздели с бащата на Бионсе – Матю Ноулс, през 2011 г. По-късно тя се запознава с Ричард Лоусън, с когото сключва брак и живее в имението в Лос Анджелис, което е било обрано.
В началото на месец юни Тина Ноулс се наложи да се върне в САЩ по-рано от предвиденото заради спешен случай, който така и не се изясни какъв е. До този момент тя бе заедно с Бионсе по време на турнето ѝ Renaissance.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадона наруши мълчанието

Почти две седмици след новината за хоспитализирането ѝ заради сериозна бактериална инфекция, Мадона бе забелязана навън, очевидно вече в добро състояние. Нейни снимки, докато е в Ню Йорк, се появиха в неделя, 9 юли, а пък в понеделник, 10 юли, певицата наруши мълчанието си откакто бе приета в болница. В […]

Subscribe US Now