Бойните умения на Том Харди

Може да е бил номиниран за Оскар и да е носител на редица други филмови награди, но това не значи, че актьорството е единственият талант на Том Харди. Преди дни той спечели злато в състезание, което няма общо с киното.
44-годишният актьор стана шампион по джиу джицу.
Дългогодишен фен на бойното изкуство, Харди участва в благотворителния турнир REORG в Улвърхамптън, където спечели два медала – единият е в категория “ги” (в традиционно кимоно), а другият в “но ги”.
От People уточняват, че REORG подкрепя военни ветерани, които се борят с депресия, пост травматични разстройства и променили живота им физически увреждания. Организацията предлага и тренировки по бразилско джиу джицу като част от терапията.
Самият Харди тренира бойното изкуство от 2011 г., когато започва да се занимава с него като част от подготовката за ролята си в “Бойна кръв”. Той редовно прави последователите си в Instagram свидетели на страстта си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата любов на Ема Уотсън

Ема Уотсън напоследък се впуска от приключение в приключение. Освен че е новото рекламно лице на Prada, тя отново се осмели да подстриже косата си късо – така, както преди няколко години и само на нея може да стои толкова впечатляващо. И не само това. Другото приключение, в което се […]

Subscribe US Now