Каква ще е ролята на Диляна Попова в “Островът на 100-те гривни”

Малко след като през март стана ясно, че за първи път в българския ефир ще тръгне приключенското риалити “Островът на 100-те гривни”, научихме също, че негов водещ ще бъде Александър Сано. Днес пък разбираме, че той няма да е сам в ролята си на водещ, а рамо до рамо до него ще застане актрисата и модел Диляна Попова.
Двамата гостуваха в сутрешния блок на bTV, където споделиха малко повече за подготовката си по работата за снимките на предаването. Александър Сано и преди е казвал, че е приключенски настроен, като същото може се каже и за екранната му партньорка.
Диляна Попова припомни на зрителите, че нейна голяма страст са пътуванията и че за нея е мечта, “ако мога да живея на подобно готино място”, на което ще се снима предаването. За актрисата и модел е известно, че освен че има приключенски дух, води и здравословен начин на живот, който не крие, че ѝ помага в подготовката. Тя сподели, че се храни предимно със зеленчуци и риба, а и в ежедневието си тренира, за да поддържа форма.
В същото време обаче Диляна Попова признава, че снимките ще са интензивен период и като цяло преживяването ще е ново за нея. Затова и е предвидила преди заминаването да подготви и имунната си система.
Към момента знаем, че снимачният процес на предаването тепърва предстои, а сега текат кастингите на живо. Участниците, които ще се включат в първия български “Островът на 100-те гривни” са 30 на брой и ще трябва да преминат през различни изпитания за ума, духа и тялото, за да се преборят за наградата от 300 хиляди лева.
“Островът на 100-те гривни” се очаква тази есен по bTV

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън без ангажименти до края на годината - има ли шанс все пак да я видим скоро

Традиционната коледна служба в Сандрингам в края на миналата година бе последният официален ангажимент на Кейт Мидълтън. Три месеца по късно, в края на март, разбрахме и причината за това изненадващо изчезване. А сега, след още два месеца, е все така неясно колко точно дълго ще продължи то. От кралския двор неведнъж […]

Subscribe US Now