Как Мадона ядоса Carbi B

Макар вече да е на 64 години, Мадона продължава да не изневерява на стила си и остава все така провокативна. Но понякога тази ѝ провокативност не се нрави на някои нейни колеги.
На стори в профила си в Instagram Мадона реши да отбележи 30-тата годишнина от излизането на книгата ѝ Sex, която бе пусната в продажба през 1992 г. В книгата изпълнителката пише открито за сексуалните си фантазии и нейната гледна точка.
Споделя, че тогава е включила нейни голи снимки, както и такива на мъже, които целуват мъже, жени, които целуват жени и такива, на които тя целува всички. Мадона пише, че през следващите няколко години от пускането на книгата е била интервюирана от хора, които са се опитвали всячески да я засрамят като жена.
Дори твърди, че била наричана лека жена и вещица. Но според нея всичко това си е струвало, защото точно заради нейния пример и бунтарски дух днес изпълнители като Cardi B могат да пеят песни с нецензурно съдържание, визирайки “WAP”.
Мадона смята, че е нейна заслугата и за това, че Ким Кардашиян може да се появи на корицата на почти всяко списание с оголени задни части. Всичко това обаче не се е понравило на Cardi B, пише People.
Във вече изтрит туит рапърката пише, че се е възхищавала на Мадона, но е леко подразнена от емотиконата на клоун, с която тя завършва сторито си в Instagram. Cardi B дори твърди, че “иконите” като Мадона става разочароващи, когато се докоснеш до музикалната индустрия. 
Малко по-късно рапърката отново в Twitter реши да поясни, че е говорила с Мадона и двете са изгладили различията си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Обич и песен": Естрадните динозаври разцепиха НДК с хитове и препълнен салон ВИДЕО

Заключителният концерт от турнето “Обич и песен” бе на 18 октомври в зала 1 на НДК, а звездите се оказаха в пъти повече от очакваното. На сцената с любими хитове се отчетоха най-големите родни звезди, а наш репортер имаше честта и удоволствието да се разходи с микрофон в ръка зад […]