В bTV бесни на Сашо Кадиев след този тарикатлък и…

Сашо Кадиев наскоро напусна “Преди обед” и bTV, след като бе едно от лицата му в последните 12 години – период, който със сигурност дава основание и на феновете, и на критиците му да коментират бурно решението му.

Официалната причина, която синът на Катето Евро изтъкна, е, че иска да има повече време за актьорската си професия, с която всъщност стана популярен. Съвсем малко, след като си тръгна и всички му пожелаха щастие в театъра, Кадиев поднесе голямата бомба, която явно отдавна е подготвял тайно от всички.
Ето на какво ново шоу по bTV става водещ Сашо Кадиев ВИДЕО 

Оказа се, че актьорът отново се връща на екран в bTV, само че не в предиобедното предаване, където бе досега и където явно не му допадаше графика и натовареността, и най-вече ранното ставане всяка сутрин, а в съвсем ново предаване, което медията пуска на мястото на шоуто, водено доскоро от Николаос Цитиридис.
Брутално! Катето Евро и годеницата на Кадиев се хванаха за косите
Както вече стана ясно, новото предаване на Кадиев ще е развлекателно и познавателно шоу с въпроси, което ще се излъчва на запис и няма да има и грам от натовареността на “Преди обед”. Дори няколко епизода щели да се снимат наведнъж, водещият Кадиев ще си чете репликите и няма да вижда никакъв зор и кой знае какво усилие, а за сметка на това ще прибира сериозна заплата.
Неочакваната изненада, която той поднесе на колегите си обаче, ще му изиграе лоша шега, поне що се отнася до отношението им към него оттук нататък. За Кадиев и без това в последно време се говори, че е най-недолюбвания образ в медията, а след това, което направи сега, в това вероятно вече няма и съмнение./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Серина Уилям изненада 1.6 милиона души

Серина Уилямс може да е една от легендите на световния тенис, но в момента най-важното нещо в живота й е семейството. През август тази година тя стана майка за втори път, а тези дни призна нещо изненадващо, свързано с бебето й Адира Ривър Оханян. 42-годишната тенисистка публикува в TikTok канала […]

Subscribe US Now