Как Серина Уилям изненада 1.6 милиона души

Серина Уилямс може да е една от легендите на световния тенис, но в момента най-важното нещо в живота й е семейството. През август тази година тя стана майка за втори път, а тези дни призна нещо изненадващо, свързано с бебето й Адира Ривър Оханян.
42-годишната тенисистка публикува в TikTok канала си видео, в което признава, че използва кърмата си с козметични цели. Серина казва, че е изгоряла лошо на слънце, особено в областта под очите.
“Ще пробвам с кърма. Тя върши чудеса за детето ми. Казват, че помага за много неща, а аз и без това имам много, затова смятам да я ползвам за около седмица под очите си”, казва тя. В текст към видеото тя допълва, че това наистина е облекчило изгарянето.
Тенисистката е помолила своите 1.6 милиона последователи в TikTok да споделят дали имат опит в използването на кърмата за друго, освен за храна на бебета. Коментарите варират – доста хора признават, че това е познато козметично “средство”.
Други обаче са малко по-критични към Серина Уилямс. “Серина, обичам те, но тази информация ми идва прекалено лична, за да я споделяш”, пише в един от коментарите. Уилям и Алексис Оханян са родители и на петгодишната Олимпия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дунев хвърли бомба след "Игрите": Гатьо щеше да ми счупи кръста, искаше да ме контузи

“Игри на волята” свърши, големият победител е Иван Рълев, но разплитането на редица интриги тепърва ще вижда бял свят след коментарите, които участниците ще направя оттук нататък. Краси Дунев, например, който успя да влезе във финалния етап на състезанието и да изненада мнозина с присъствието си там, наскоро сподели нещо […]

Subscribe US Now