Когато Грета Тунберг сложи в малкия си джоб Андрю Тейт

Грета Тунберг едва ли има нужда от особено представяне, след като се превърна в може би най-известната активистка за климатичните промени.
Андрю Тейт, от своя страна, не е чак толкова популярен, но също може да се похвали с доста последователи в социалните мрежи. Бившият кикбоксьор, превърнал се в инфлуенсър, трудно стои далече от неприятности и конфронтации – съвсем доскоро профилът му в Twitter например беше премахнат.
Между Тейт и Тунберг едва ли има нещо общо, но първият се опита по-доста интересен начин да се закачи с 19-годишната активистка. В Twitter той написа, че има 33 коли, сред които най-доста скъпи като Bugatti и Ferrari.
Андрю Тейт дори тагна Грета Тунберг с искането тя да му предостави имейл адреса си, за да може той да ѝ изпрати пълен списък на автомобилите си и колко точно те замърсяват околната среда. Опитът му да се прави на остроумен обаче се оказа доста лош.
Грета Тунберг буквално го сложи в малкия си джоб с отговора си. Тя написа, че иска да разбере и предостави имейл. Но не, не реален имейл, а [email protected]. Едва ли е нужно да превеждаме буквално отговорът на активистката, но от него става ясно, че според нея Тейт избива някои свои комплекси и няма истински личен живот, пише NME.
И този отговор на Тунберг се хареса на много хора, като някои отбелязаха, че опитът на Андрю Тейт да се заяде с 19-годишната по начало е бил доста жалък, но нещата са се влошили за него, когато тя тотално е спечелила спора.
Тейт направи опит да отговори с видео, в което казва, че яде пица от кутии, които със сигурност не са рециклирани и че Грета Тунберг всъщност се опитва да промие мозъците на хората.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Потрес! Сузанита прави бебето инфлуенсър СНИМКА

Преди месец Сузанита стана майка за първи път, превръщайки раждането си в публично събитие, а невръстното й момченце вече има собствен акаунт в социалните мрежи. Младата изпълнителка показа в профила си името на профила на наследника си, а фотоса очаквано предизвика вълна от коментари. Оказа се, че не всички последователи на […]

Subscribe US Now