Потрес! Сузанита прави бебето инфлуенсър СНИМКА

Преди месец Сузанита стана майка за първи път, превръщайки раждането си в публично събитие, а невръстното й момченце вече има собствен акаунт в социалните мрежи.

Младата изпълнителка показа в профила си името на профила на наследника си, а фотоса очаквано предизвика вълна от коментари. Оказа се, че не всички последователи на Сузанита одобряват хода й и амбицията да превърне още отсега детето си в бъдещ звезден инфлуенсър.
Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд!

Разбира се, както подобава, Сузанита призова феновете си във виртуалното пространство да последват новия профил, за да може синът й да натрупа първите си последователи.
Орхан Мурад нанесе жесток удар на Сузанита след раждането СНИМКИ
В популяризирането на профила на малкия се включи и татко му Марк, който сподели снимка на сина си и името на профила му. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Наоми Кембъл разкрие интимен момент

Откакто миналата година стана майка, личният живот на Наоми Кембъл е обвит в мистерия. Не че преди е допускала прекалено навлизане в личното си пространство, но след раждането на дъщеря й тя ревниво пази интимните си моменти за себе си. Но не и по Коледа. Навръх празника 52-годишната Кембъл публикува снимка в […]