Иван и Андрей забъркаха Николета Лозанова в най-мръсната история СНИМКИ

Името на плеймейтката Николета Лозанова беше изцапано завинаги, при това не от кого да е, а от Иван и Андрей, нейните бивши продуценти в “Папараци”, които й се пишат и първи приятели. Двамата забъркаха красавицата в мръсна игра, в каквато тя едва ли е мечтала да попадне.

Името на Николета неочаквано се появи в най-миризливата битка от репертоара на “Фермата”, която се разигра сред поле, “минирано” от топли кравешки фъшкии.
Баща алкохолик тероризира участничка във “Фермата” СНИМКИ

В състезанието участваха по двама участници от всеки отбор – единият беше със завързани очи, а другият го упътваше така, че да събере флагчета, забучени сред екскрементите.
Уволняват охраната на “Фермата” заради Веселка и Альона СНИМКИ
Вместо стандартни инструкции, навигаторът трябваше да подава кодирани команди на своя съотборник – за „наляво“ се провикваше „Мен не ме мислете!“, за надясно – „Съни бийч!“, а в близост до знаменцето, оградено от фъшкии, неистово крещеше: „Николета Лозанова!“.

Представителките на отбор „Нови надежди“ – хандбалистката Камелия и яхтената стюардеса Хепи Ванче, се справиха по-бързо в миризливата битка от домакинята Аксения и учителката Нина от тима „Стари Герои“. За награда, освен провизии и стара пералня, те спечелиха едночасово парти с атрактивната DJ Cass./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Тото сбъдна мечтата на кума си

Това лято бе доста запомнящо се за Йонислав Йотов, познат като Тото от група СкандаУ, и половинката му Кристин, защото решиха да се оженят. Това разбрахме от профилите им в Instargam, а сега, няколко месеца по-късно, отново от техни публикации в социалната мрежа научаваме, че са пътували до Милано, Италия. Градът […]