Кое е 15 години по-младото гадже на Сиена Милър

В началото на настоящата седмица Сиена Милър ни изненада с новината, че ще става майка за втори път.
Към момента актрисата не е казала нищо официално по темата, като за бременността ѝ стана ясно от папарашки снимки по бански. Със сигурност в близко бъдеще Милър ще даде малко повече подробности, но докато това се случи решихме да разберем малко повече за половинката ѝ.
Оли Грийн и Сиена Милър разпалиха слуховете, че между тях има нещо през февруари 2022 г. Тогава бяха заснети да се разхождат из улиците на Ню Йорк. Само месец по-късно решиха официално да заявят, че са двойка, появявайки се заедно първо на наградите БАФТА, а след това на афтърпартито на British Vogue’s Fashion & Film.
Преди това актрисата бе във връзка с Том Стъридж, продължила от 2011 г. до 2015 г. От нея Сиена Милър има 10-годишна дъщеря. Колкото до Оли Грийн, той също е актьор, но кариерата му към момента далеч не е толкова бляскава, колкото на половинката му.
Според IMDb, първата му изява е в музикалния видеоклип към песента на John Eatherly “Burnout”, където си партнира с Кая Гербер. През 2020 г. дори участва в един епизод на “Дързост и красота”.
Освен това, 26-годишният Оли Грийн е модел и към момента е участвал в рекламни кампании на Burberry, пише People. Фен е и на тениса, ако съдим по честите му появи на големи турнири. Грийн е от хората, които не обичат да показват много от личния си живот, затова и не знаем нищо за предишни негови връзки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария заприлича на скелет, показа колко грозно слаба е от Монте Карло СНИМКИ

Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е свалила от себе си. И като прибавим задължителния фотошоп, с който коригира всяка от снимките си преди да ги публикува в социалните мрежи, то крайния резултат е повече от комичен. В момента изпълнителката е на почивка с мъжа си Мирослав, […]

Subscribe US Now