Рания с двоен повод за радост

Йорданската кралица има над 10 милиона последователи в Instagram и това не е случайно. Освен че ги осведомява за официалните си ангажименти и пътувания редовно, тя е истински моден пример за жените в арабския свят и не само там.
Освен това 53-годишната Рания редовно споделя моменти от живота на собственото си семейство, което няма как да не радва почитателите й. Така те видяха кадри от зад кулисите на най-важната сватба в Йордания – тази на престолонаследника Хюсеин през юни.
А сега кралицата използва профила си, за да отбележи рождените дни на двете си дъщери. “От цялото ми сърце. Честит рожден ден на двете ми дъщери, обичам ви повече с всеки изминал ден”, написа тя към снимка, на която е прегърнала принцесите.
Принцеса Селма (вляво) навърши 23 години на 26 септември, а принцеса Иман (вдясно) стана на 27 години на 27 септември. Самата снимка е от моминското парти на Раджуа ал Саид – съпругата на принц Хюсеин, пояснява People.
Хюсеин и Раджуа се ожениха на 1 юни. Това не беше единствената сватба в йорданския кралски двор тази година. На 12 март принцеса Иман се омъжи за годеника си Джамил Термиотис в родината си. Освен принцеса Селма, Рания и крал Абдула имат още едно дете – 18-годишният принц Хашем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

iPhone 15 Pro идва с дефекти

iPhone е синоним за високо качество и перфектна изработка, особено пък що се отнася до тазгодишните Pro модели, които идват с нов титаниев корпус. Оказва се обаче, че именно скъпите варианти на iPhone 15 тази година изненадващо пристигат с дефекти, пише в Х (Twitter) технологичният анализатор Majin Bu. На някои […]

Subscribe US Now